Over ons

Wij zijn gedreven huisartsen die medische zorg bieden aan mensen van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere, en dit op een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde manier. 

Wij hebben een goede samenwerking met andere hulpverleners (artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, diƫtisten, psychologen) en met verschillende bevoegde instanties (overheid, netwerk palliatieve zorg, ziekenfondsen).

Wij werken reeds jaren in een vaste associatie met een goede onderlinge samenwerking en ruimte voor overleg. Alle medische gegevens zijn opgeslagen in een centraal dossier, toegankelijk voor alle artsen in de praktijk.

Haio huisarts in opleiding

De huisarts-in-opleiding is afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. U kan dus ook bij hem op consultatie gaan. Dagelijks is er overleg en brengt de haio verslag uit.

Opleidingspraktijk

De praktijk is een opleidingspraktijk van de Universiteit Gent. Er komen regelmatig studenten geneeskunde in de praktijk stage lopen. Hiermee wil onze praktijk meewerken aan de opleiding van toekomstige artsen en hen praktijkervaring aanbieden. Bovendien blijft onze praktijk up to date.